Zvýšení tržeb zaručeno: Koupací sudy s vířivkou a designové sauny dělají divy

Alice Bendová

Jste majitelem penzionu, kempu nebo přímo glampingu? Udělejte své ubytování mnohem atraktivnější díky pořízení stylového venkovního wellness! Praxe jasně ukazuje, že tím přilákáte bohatší klientelu a zvýší se vám tržby.

Lidem už v dnešní době nestačí ping pong nebo tenisový kurt, chtějí něco víc. Chtějí, aby wellness výbava v daném zařízení vypadala stylově a luxusně, což váš penzion nebo kemp posune na zcela jinou úroveň.

Na takovou úroveň, která je během pobytu nadchne a která bude v neposlední řadě vypadat naprosto skvěle na jejich Instagramu a dalších sociálních sítích.

Z uživatelských recenzí napříč různými portály a ze zkušeností s našimi klienty vyplývá, že wellness služby hrají při výběru ubytování zásadní roli. Níže uvádíme konkrétní příklad z naší praxe, jak lze zvednout cenu ubytování díky stylové wellness výbavě. Buďte rychlejší než vaše konkurence.

Zvýšení zájmu a tržeb je téměř jistota

Dřevěným koupacím sudem nebo finskou saunou spolehlivě zvýšíte atraktivitu svého ubytování. Nejen, že můžete téměř s jistotou očekávat více rezervací, ale zároveň si budete moct dovolit zvednout ceny.

Zážitkové pobyty se stylovým venkovním wellness vyhledává zpravidla majetnější klientela, což je pro vás z byznysového hlediska jistě zajímavé. Víme to díky zpětné vazbě od svých klientů, kteří si stylový wellness pořídili, ale taky z vlastní konkrétní zkušenosti. Provozujeme totiž Wellness Glamping v srdci Orlických hor, kde jsme si vše ověřili.

Když otec našeho projektu Jiří Lapáček zvažoval, čím udělat toto ubytování v přírodě atraktivnější, rozhodl se právě pro stylové wellness v duchu glampingu. Pořídil koupací sud a sudovou saunu (obojí čistě na dřevo, žádná elektrika) a díky těmto dvěma doplňkům je nyní schopen prodávat 1 noc (pro 2 osoby) za 5 900 Kč! Zdá se vám to nějak hodně? Ale je to tak, a navíc má ubytování většinu času plno i bez slevových portálů nebo bookingů.

Dřevěný sud s vířivkou je obrovské lákadlo

Víme, že lidé venkovní vířivky zkrátka milují a tento trend roste. Teplá voda, příjemné hučení… a taky nezaměnitelná vůně kvalitního dřeva. Na amRelax.cz nabízíme stylové koupací a vířivé sudy, které vašim hostům přinesou fyzické uvolnění i duševní pohodu. Často je vyhledávají také páry, protože se jedná o ideální místo pro romantiku.

 TOP sud s vířivkou

Pořízení vířivky sice vyžaduje investici, ale můžete se spolehnout, že se vám velmi rychle vrátí na tržbách z ubytování. Vybrat si můžete z několika cenových kategorií, přičemž mezi nejprodávanější patří tato vířivka ve formě koupacího sudu pro 4–6 osob. Má průměr 200 cm, výšku 100 cm, 8 hydromasážních trysek a 12 aeromasážních trysek. Skvělá volba!

Chci koupací sud

Pokud máte vnitřní prostory, skvělé jsou také luxusní interiérové vířivky.

Finská sauna je sázka na jistotu

Blahodárné účinky saunování znali už staří Římané a Řekové, ačkoliv v současné době jsou saunové rituály spjaty spíše se severskými zeměmi. Naše sauny jsou vyrobeny z kvalitního severského smrku nebo ThermoWood dřeva, což zaručuje jejich vysokou životnost a výbornou izolaci.

Jaký tvar finské sauny se vám nejvíc líbí? Máme sauny klasické, sudové nebo ve tvaru moderních kostek. Ceny skladových kusů se pohybují cca od 80 000 do 140 000 Kč, ale můžeme se domluvit individuálně a navrhnout saunu přesně podle vašich potřeb a finančních možností. Pokud se chystáte své zákazníky lákat na saunu, nezapomeňte pořídit i ochlazovací káď.

TOP sauna

Chci finskou saunu

Chtěli byste se dozvědět víc o našich zkušenostech a produktech? Neváhejte nás kontaktovat. Budeme se těšit. :)