Vondráčková opět na lovu: Kauza „vířivka“

Ach jo, že by opět nastaly „potíže v ráji“? Vztah Lucky Vondráčkové a MMA zápasníka Zdeňka „Gameover“ Polívky prý poslední týdny prochází těžkou zkouškou. Podle informovaného zdroje Lucie pravidelně vyráží směrem na jakési tajné schůzky. Sama, bez dětí – a bez vysvětlení. Je ta tím nová láska? A dostane Zdeněk kopačky?

Lucie Vondráčková

Přejedl se Lucii její Polívka?

Lucie Vondráčková tvoří krásný a podle všeho spokojený, stabilní pár s mladým (a pohledným) fighterem Zdeňkem Polívkou tvoří. Co by se mohlo pokazit?

Přísloví o pálení dobrého bydla známe všichni. Je to i případ Lucie? Ta prý poslední dobou až podezřele často vyrážela směrem na Poděbrady. Nikdo z jejího okolí přitom neměl ani tušení, co anebo kdo by za tím mohl být.

Láska na první pohled přišla… ve vířivce

Ano, je to tak, Lucie se opravdu zamilovala – aby ne, luxus a péče totiž spolehlivě fungují na každou ženu.

Zdeněk ale může být v klidu. Lucie si sice bez jeho vědomí opravdu užívala tělesných rozkoší. Nikoli ale s novým přítelem! Místo toho si dopřála hydromasážní procedury v koupacím sudu.

Novou láskou se pro Lucii stalo domácí wellness, zvláště domácí vířivky a finské sauny. Není divu, nahrávání písní, koncerty, divadelní představení a život v poklusu vytížené umělkyně, to je něco, co vyžaduje umět pravidelně vypnout – a relaxovat.

Náplast pro Zdeňka místo překvapení

Důvodem všech tajností pak byla snaha Zdeňka překvapit, domácí vířivka případně sauna měly být dárkem pro oba.

No, už je to venku, tak sorry, Zdeňku. „Náplastí“ na prozrazené překvapení bude pohoda, až budeš spolu s Lucií relaxovat – třeba po náročném tréninku nebo po zápase. Přejeme ti mnoho drtivých vítezství!

Máte vlastní showroom? A mohla bych ho vidět?

V pozadí této causy stojí český prodejce AmRelax, specialista na luxusní sudové vířivky, sauny a koupací sudy. Tak jsme si AmRelax trochu proklepli.

Na rozdíl od mnoha podobných, menších prodejců má značka AmRelax vlastní showroom, který se nachází jen kousek od dálnice u Poděbrad. Showroom svědčí o kvalitě nabízeného zboží a férovém přístupu.

Před nákupem si zákazník může zboží osahat nebo na vlastní kůži (doslova) vyzkoušet. Dává to smysl – asi nikdo, kdo má všech pět pohromadě, si nekoupí vířivku nebo saunu naslepo od pochybných prodejců na internetu.

Fotky jako důkaz „nevěry“

V showroomu AmRelax byla Lucie navýsost spokojená. Zjistili jsme, že se i díky tomu stala novou tváří této značky s dominantním postavením na českém trhu. Kromě používání výrobků AmRelax svolila propagovat značku odvážnými fotografiemi.

Najdete je v galerii. Jak se vám líbí?

Kudy k domácímu wellness? Vyrazte směr Poděbrady!

Pokud vám záleží na tělesné kondici a psychické pohodě, nákup vířivky, sauny či koupacího sudu bude nejhezčí dárek pro vás i celou rodinu.

Takže co se sbalit a vyrazit na rodinný výlet směr Poděbrady do showroomu AmRelax?

Představte si, jakou pohodu můžete už brzy ve vlastním soukromí zažívat během chvil volna. Jakou radost uděláte dětem. Jak se vám bude dobře spát, jak se zbavíte stresu a jak jasné budou vaše myšlenky, až tělu dopřejete tolik potřebný odpočinek.

A co teprve ten údiv, až vaše příští návštěva zjistí, že tahle dostupná relaxace vás ve srovnání s předraženými zahraničními produkty vyšla až směšně levně. Vy se jen pro sebe usmějete – a půjčíte jim ručník.

Přejeme šťastnou cestu. Jeďte opatrně! 😉

--- --- ---